Katter

Kattene du finner her er hjemløse og bor for tiden i midlertidige hjem tilknyttet oss eller på vårt hjelpesenter i Drammen. Dette er kun en mellomløsning for kattene – alle trenger egne, trygge hjem så raskt som mulig. For hver katt som blir omplassert kan vi hjelpe en annen gatekatt. Så hjelp oss å hjelpe!

Alle katter som reiser fra oss er helsesjekket, vaksinert, ormekurert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret dekker litt av disse utgiftene og brukes til å hjelpe nye katter.

Adopsjonsgebyret er kr. 1.200,-.

Gebyret er likt for voksne og kattunger da vi ikke adopterer ut fertile (ukastrerte) dyr.

Er du interessert i adoptere en av våre skjønne katter, eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss; post@ddoo.no eller vår kontakttelefon: 959 24 137.

Alder fastsettes av veterinær der vi ikke konkret kjenner til det.

Vi har flere katter enn dette. Ta kontakt for mer informasjon. Send en e-post til post@ddoo.no 

Olivia

Olivia er en leken, sosial og kosete frøken. Født sommeren 2022. Hun er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Ønsker seg er trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Luna

Luna er en søt liten jente. Født våren 2022. Veldig kosete, sosial og leken. Hun er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Ønsker seg er trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Vilma

Vilma ønsker seg et trygt og godt hjem som innekatt hos voksne mennesker.  Vilma ble født ute august 2015 og ble ikke kjent med mennesker de første månedene av sitt liv. Dette har preget henne slik at hun trenger tid på å bli trygg på nye mennesker. Men når hun først har blitt det så er hun veldig leken og kosete. Blir gjerne med i senga eller ligger på fanget og koser. Hun bruker ca. 10-14 dager på å bli trygg. Dette vet vi fordi Vilma har vært i fosterhjem 2 ganger. Der har det vært andre katter også. Det synes Vilma er helt supert og vil gjerne leke og kose med den andre katten. Problemet er at den andre katten ikke deler det ønsket dessverre. Så da har Vilma måtte flytte. Det er ikke bra for henne å måtte flytte igjen, men vi prøver nå og håper å finne en eller to personer som har erfaring med katt og som er tålmodig og rolig og som tenker at de kan gi Vilma et varig hjem. Hvis du tenker at dette kanskje kan være noe for deg /dere så ta kontakt for mer info. Send e-post til post@ddoo.no

Lucas

Lucas er bror til Sofia. Født 5/4-2021. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Frisk og fin pus. Veldig sosial og kosete. Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Sofia

Sofia er søster til Lucas. Født 5/4-2021. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Frisk og fin pus. Veldig sosial og kosete. Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Helene

Helene er født 6/2-2022. Veldig sosial, søt og kosete frøken. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Frisk og fin. Klar til å flytte til et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Celina

Celina er søster til Cindy. Også hun er sosial, leken og kosete. Født 28/3-2023.  Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

ID-merket, helsesjekket, kastrert og vaksinert.

Cindy

Cindy er en kosete, leken og sosial liten frøken født 28/3-2023, søster til Celina.  Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

ID-merket, helsesjekket, kastrert og vaksinert.

Victor

Victor er en stor og fin gutt, født i 2015. Han er kastrert og ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Han bruker litt tid på å bli trygg på nye mennesker, men når han blir det så er han en snill og god gutt. Trenger et rolig hjem hos voksne, dyrekjære mennesker.

Bella

Bella er født 18/5-12. Hun er veldig søt og god, men litt forsiktig. Trenger litt tid for å bli trygg på nye mennesker. Ønsker seg et rolig hjem hos voksne mennesker. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. 

Yvonne

Yndige, lille Yvonne er født 2011. Snill og god. Er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.
Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker med gode utemuligheter.

© 2010 Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland