Katter

Kattene du finner her er hjemløse og bor for tiden i midlertidige hjem tilknyttet oss eller på vårt hjelpesenter i Drammen. Dette er kun en mellomløsning for kattene – alle trenger egne, trygge hjem så raskt som mulig. For hver katt som blir omplassert kan vi hjelpe en annen gatekatt. Så hjelp oss å hjelpe!

Alle katter som reiser fra oss er helsesjekket, vaksinert, ormekurert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret dekker litt av disse utgiftene og brukes til å hjelpe nye katter.

Adopsjonsgebyret er kr. 1.100,-.

Gebyret er likt for voksne og kattunger da vi ikke adopterer ut fertile (ukastrerte) dyr.

Er du interessert i adoptere en av våre skjønne katter, eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss; post@ddoo.no eller vår kontakttelefon: 959 24 137.

Alder fastsettes av veterinær der vi ikke konkret kjenner til det.

 

Sølve

Stor, vakre, snille Sølve drømmer om et rolig og trygt hjem hos dyrekjære, voksne mennesker. Han er antatt født i 2015. Kastrert, Id-merket, vaksinert, frisk og fin.

Missi

Missi er en nydelig  go´jente. Veldig sosial og kosete. Hun drømmer om å flytte til et eget hjem. Hun er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Frisk og fin. Født i 2015.

 

Lissie

Lissie er en sosial, søt og snill kosejente som lengter veldig etter sitt eget hjem. Hun er kastrert, ID-merket, vaksiner og helsesjekket. Født i 2014. Frisk og fin.

 

Brage

Brage er født sommeren 2014. Han er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. En riktig sjarmør i pels, bare kosete og god. Ønsker seg et trygt og godt varig hjem.

Willy

Willy er en vakker, litt sjenert gutt som liker kos og oppmerksomhet bare han blir kjent med deg.

Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Født høsten 2010

Klara

Klara er født i juni 2012. Veldig søt og snill. Leken og kosete. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.

Trenger et trygt og godt hjem snart.

Bella

Bella er født 18/5-12. Hun er veldig søt og god, men litt forsiktig. Trenger litt tid for å bli trygg på nye mennesker. Ønsker seg et rolig hjem hos voksne mennesker. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. 

Yvonne

Yndige, lille Yvonne er født 2011. Snill og god. Er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.
Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker med gode utemuligheter.

Anna

Alder ca. 3 år i 2013. Snill og god, men litt reservert til å begynne med. Trenger å bli trygg. Grei mot andre katter. Vaksinert, kastrert og ID-merket.

© 2010 Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland