Katter

Kattene du finner her er hjemløse og bor for tiden i midlertidige hjem tilknyttet oss eller på vårt hjelpesenter i Drammen. Dette er kun en mellomløsning for kattene – alle trenger egne, trygge hjem så raskt som mulig. For hver katt som blir omplassert kan vi hjelpe en annen gatekatt. Så hjelp oss å hjelpe!

Alle katter som reiser fra oss er helsesjekket, vaksinert, ormekurert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret dekker litt av disse utgiftene og brukes til å hjelpe nye katter.

Adopsjonsgebyret er kr. 900,-.

Gebyret er likt for voksne og kattunger da vi ikke adopterer ut fertile (ukastrerte) dyr.

Er du interessert i adoptere en av våre skjønne katter, eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss; post@ddoo.no eller vår kontakttelefon: 959 24 137.

Alder fastsettes av veterinær der vi ikke konkret kjenner til det.

 

Ernst

Gode Ernst er en tillitsfull, leken og kosete gutt. Han er født våren 2015, kastrert, Id-merket og vaksinert. Frisk og fin.
Han ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker med trygge uteområder.

Veslefrikk

Veslefrikk er født våren 2017. Han er en veldig sosial og kosete gutt. Han er kastrert, ID-merket, helsesjekket og vaksinert.
Han ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker. Ta kontakt for mer info.

Lina

Lina er en voksen dame på ca. 4 år. Vakker, snill og grei. Hun er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Lengter veldig etter et eget hjem da hun er lei av å bo sammen med så mange andre katter på vårt hjelpesenter.

Felix

Felix er en stor og flott gutt, ca. 4 år. Ønsker seg et varig hjem hos dyrekjære mennesker med trygge utemuligheter. Han er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Klar for å flytte!

Loke

Loke 2 er en vakker, kastrert ung hannkatt. Født 2014 Han er usedvanlig sosial og kosete. Silkeblank sort pels, med en liten hvit flekk i brystet. Han søker et nytt trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Luna

Luna er født i 2015. Veldig søt og god. Helt sort, litt lodden. Hun er kastrert, Id-merket, vaksinert og helsesjekket. Drømmer om eget hjem.

Brage

Brage er født sommeren 2014. Han er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. En riktig sjarmør i pels, bare kosete og god. Ønsker seg et trygt og godt varig hjem.

Sindre

Sindre er født i 2013. En rolig og god kosegutt. Bare snill.  Kastrert, ID-merket, sunn og frisk. Ønsker seg et trygt og godt varig hjem.

Willy

Willy er en vakker, litt sjenert gutt som liker kos og oppmerksomhet bare han blir kjent med deg.

Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Født høsten 2010

Klara

Klara er født i juni 2012. Veldig søt og snill. Leken og kosete. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.

Trenger et trygt og godt hjem snart.

Billy

Billy er bror til Bella. Født 18/5-12. Akkurat som sin søster er han snill og god, men litt forsiktig. Trenger litt tid for å bli trygg på nye mennesker. Ønsker seg et rolig hjem hos voksne mennesker. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.

Bella

Bella er søster til Billy, født 18/5-12. Hun er veldig søt og god, men litt forsiktig. Trenger litt tid for å bli trygg på nye mennesker. Ønsker seg et rolig hjem hos voksne mennesker. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. 

Yvonne

Yndige, lille Yvonne er født 2011. Snill og god. Er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.
Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker med gode utemuligheter.

Anna

Alder ca. 3 år i 2013. Snill og god, men litt reservert til å begynne med. Trenger å bli trygg. Grei mot andre katter. Vaksinert, kastrert og ID-merket.

Sissel

En veldig søt og kosete liten pusefrøken, leken. Kastrert, født i 2010. ID-merket vaksinert og helsesjekket. Søker trygt og godt nytt hjem med gode ute muligheter.

© 2010 Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland