Katter

Kattene du finner her er hjemløse og bor for tiden i midlertidige hjem tilknyttet oss eller på vårt hjelpesenter i Drammen. Dette er kun en mellomløsning for kattene – alle trenger egne, trygge hjem så raskt som mulig. For hver katt som blir omplassert kan vi hjelpe en annen gatekatt. Så hjelp oss å hjelpe!

Alle katter som reiser fra oss er helsesjekket, vaksinert, ormekurert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret dekker litt av disse utgiftene og brukes til å hjelpe nye katter.

Adopsjonsgebyret er kr. 900,-.

Gebyret er likt for voksne og kattunger da vi ikke adopterer ut fertile (ukastrerte) dyr.

Er du interessert i adoptere en av våre skjønne katter, eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss; post@ddoo.no eller vår kontakttelefon: 959 24 137.

Alder fastsettes av veterinær der vi ikke konkret kjenner til det.

 

Camilla

Camilla er født sommeren 2017.  Sosial, leken og kosete.  Søker et nytt, trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Lillegutt

Lillegutt. Født 2008. En sjarmerende skøyer. En skikkelig gla´gutt. Leken, kosete og sosial. Kastrert, ID-merket og vaksinert. Frisk og fin.  Veldig klar for å flytte.

Knerten

Knerten er født 2008. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. En langhåret, vakker og utrolig snill gutt. Veldig sosial og kosete. Lengter etter sitt eget hjem.

Juni

Juni. Født 2014. Sort silkepus. Kosete, sosial og leken. Kastrert, ID-merket og vaksinert. Frisk og fin.  Klar til å flytte.

Kira

Kira er født sommeren 2017. Hun er veldig sosial, kosete og leken. Voksen, men ser ut som en kattunge. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Klar til å flytte.

Ronja

Ronja er en søt liten pusefrøken. Født i 2010. Sosial, kosete og leken. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.  Drømmer om å få sitt eget hjem.

Morten

Morten er en skikkelig go´gutt! Stor og vakker, men bare snill og god. Veldig glad i kos. Født høsten 2015. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Ønsker seg sitt eget hjem hos dyrekjære mennesker.

Cinderella Cindy

Cindy er en veldig søt og yndig liten frøken. Elsker kos og oppmerksomhet. Født i 2016. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Drømmer om sitt eget hjem.

Tomas

Tomas er en glad gutt! Sosial, kosete og leken. Født i 2017. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Veldig klar for å flytte til eget hjem.

Kine

Lille Kine er født våren 2017. Hun er en veldig søt liten frøken med bare 4 cm. hale. Hun var fraflyttet. Halen var knekt og det var gått koldbrann i den. Halen måtte amputeres. Men Kine er en glad liten frøken for det. Frisk og klar for et nytt, trygt hjem hos dyrekjære mennesker. Kastrert, ID-merket og vaksinert.

Felix

Felix er en stor og flott gutt, ca. 4 år. Ønsker seg et varig hjem hos dyrekjære mennesker med trygge utemuligheter. Han er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Klar for å flytte!

Brage

Brage er født sommeren 2014. Han er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. En riktig sjarmør i pels, bare kosete og god. Ønsker seg et trygt og godt varig hjem.

Willy

Willy er en vakker, litt sjenert gutt som liker kos og oppmerksomhet bare han blir kjent med deg.

Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Født høsten 2010

Klara

Klara er født i juni 2012. Veldig søt og snill. Leken og kosete. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.

Trenger et trygt og godt hjem snart.

Billy

Billy er bror til Bella. Født 18/5-12. Akkurat som sin søster er han snill og god, men litt forsiktig. Trenger litt tid for å bli trygg på nye mennesker. Ønsker seg et rolig hjem hos voksne mennesker. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.

Bella

Bella er søster til Billy, født 18/5-12. Hun er veldig søt og god, men litt forsiktig. Trenger litt tid for å bli trygg på nye mennesker. Ønsker seg et rolig hjem hos voksne mennesker. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. 

Yvonne

Yndige, lille Yvonne er født 2011. Snill og god. Er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.
Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker med gode utemuligheter.

Anna

Alder ca. 3 år i 2013. Snill og god, men litt reservert til å begynne med. Trenger å bli trygg. Grei mot andre katter. Vaksinert, kastrert og ID-merket.

© 2010 Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland