Gi en gave


Nils 5.jpg    

 

Alle gaver, uansett størrelse, er med på å gjøre vårt arbeid for dyrene mulig! Ønsker du å gi oss en pengegave kan beløpet settes direkte inn på vår sparekonto: 50820712584, husk da å merke betalingen med «gave» så vi får bokført beløpet riktig i vårt regnskap. Dersom du ønsker å få en bekreftelse på innbetalt beløp, uansett størrelse, send da gjerne en e-post til oss: post@ddoo.no. Du kan også velge å sette opp et fast gavebeløp pr. mnd. i din nettbank. På den måten mottar vi et forutsigbart beløp, samtidig som giver kan spre årsbeløpet utover på flere perioder.
Du kan også sette over et valgfritt beløp ved å bruke VIPPS, vårt nr. er 21025 eller søk opp navnet vårt: Dyrebeskyttelsen Norge Drammen og omland. Forkortet til DN Drammen og omland.
Alle pengegaver til oss gir rett til skattefradrag for beløp fra kr. 500 – 25.000 pr år (gjeldende sats for 2016). Dette max-beløpet er totalt gavebidrag til veldedige organisasjoner pr person pr år. For at vi skal kunne innrapportere din gave må vi ha ditt 11-siffrede personnummer, da vi er pliktig til å innrapportere dette til kemneren i januar hvert år.
Hvis du sender en SMS med kodeord DDOO til 2377 bidrar du med kr. 100,- til vårt arbeid.
Tusen takk!

 

© 2010 Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland