Katter

Kattene du finner her er hjemløse og bor for tiden i midlertidige hjem tilknyttet oss eller på vårt hjelpesenter i Drammen. Dette er kun en mellomløsning for kattene – alle trenger egne, trygge hjem så raskt som mulig. For hver katt som blir omplassert kan vi hjelpe en annen gatekatt. Så hjelp oss å hjelpe!

Alle katter som reiser fra oss er helsesjekket, vaksinert, ormekurert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret dekker litt av disse utgiftene og brukes til å hjelpe nye katter.

Adopsjonsgebyret er kr. 1.200,-.

Gebyret er likt for voksne og kattunger da vi ikke adopterer ut fertile (ukastrerte) dyr.

Er du interessert i adoptere en av våre skjønne katter, eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss; post@ddoo.no eller vår kontakttelefon: 959 24 137.

Alder fastsettes av veterinær der vi ikke konkret kjenner til det.

Vi har flere katter enn dette. Ta kontakt for mer informasjon. Send en e-post til post@ddoo.no 

Milla

Milla er født juli 2019. Hun er kastrert, ID-merket, vaksinert, frisk og fin. Veldig søt og snill frøken, glad i kos. Ønsker seg et trygt hjem hos dyrekjære, voksne folk.

Siw

Siw er født i 2014.  Glad i kos og leken som en ungkatt. Er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.  Ønsker seg et trygt og godt for-alltid-hjem hos voksne mennesker.

 

Gustav

Gustav er født i 2020. Vakker og snill go´gutt. Han er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Frisk og fin. Ønsker seg et trygt og godt hjem hos voksne mennesker.

Olivia

Olivia er en leken, sosial og kosete frøken. Født sommeren 2022. Hun er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Ønsker seg er trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Lucas

Lucas er bror til Sofia. Født 5/4-2021. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Frisk og fin pus. Veldig sosial og kosete. Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Helene

Helene er født 6/2-2022. Veldig sosial, søt og kosete frøken. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Frisk og fin. Klar til å flytte til et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

Cindy

Cindy  er sosial, leken og kosete. Født 28/3-2023.  Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker.

ID-merket, helsesjekket, kastrert og vaksinert.

Yvonne

Yndige, lille Yvonne er født 2011. Snill og god. Er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.
Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker med gode utemuligheter.

© 2010 Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland