Støtt oss

For Vipps og SMS donasjoner, se Gaver

Bli medlem i Dyrebeskyttelsen!

Vårt arbeid for å bedre dyrenes velferd i drammensområdet avhenger av økonomiske midler.

Et medlemskap (hovedmedlem) i Dyrebeskyttelsen koster kr. 390,– per år, og bidrar til at vi kan utføre våre oppdrag på en tilfredsstillende måte. Er du ungdom/student koster det 300,– (t.o.m. det året du fyller 26) og barnemedlem koster kr. 200,– (t.o.m. det året du fyller 12). Du kan også velge et utvidet medlemskap og bli et avtalegiromedlem. Da trekkes du et eget valgt beløp i måneden - minimum kr. 50,–. Husk å tilknytte ditt medlemskap til lokalavdelingen. Meld deg inn hos Dyrebeskyttelsen.no.

Kontonummer til Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland: 1638 07 45074.

Grasrotandelen: Norsk Tipping

Vi står nå oppført i Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Det betyr at du som spiller hos Norsk Tipping kan velge at 5% av beløpet du spiller for går til vår lokalavdeling. Les mer om ordningen.

Dyrebeskyttelsen Norges hjelpesenter, avdeling Drammen og omland

I november 2009 gikk Dyrebeskyttelsen Norge til innkjøp av en eiendom i Drammen syd for å opprette et hjelpesenter i Drammensområde. Hjelpesenteret driftes av DNs lokalavdeling i Drammen og omland; DDOO. Hjelpesenteret startet opp i februar 2010 og er nå i full drift. Det vil si at vi til en hver tid har 25-30 dyr på hjelpesenteret som er klare for adopsjon. I tillegg har vi 5 på isolatet. Alle dyr som blir tatt inn må gjennom et opphold her, mens de blir vaksinert, helsesjekket m.m. Dette er hva huset har kapasitet til. Blir det for mange dyr blir det et høyt stressnivå som er usunt for dyrene. Vi adopterer ut i snitt en katt i uken. Dette er viktig for å gi plass til nye katter i nød. Vi vil etter hvert opprette en egen side om dette stedet. Du kan støtte driften av dette senteret med økonomisk bidrag til konto 5082 07 12584. Vi ønsker å etablere en luftegård for dyrene og trenger å få satt i stand kjelleren/ underetasjen så den også kan benyttes, da bedres vår kapasitet, til dette trenger vi penger. Hvis du er håndverker og kan hjelpe oss med div. arbeid så ta kontakt med oss. Vi trenger all den hjelp vi kan få. Vi mottar ingen offentlig stønad og alt arbeid ved senteret utføres vederlagsfritt av frivillige. Kan du tenke deg å ta vakter på huset så ta kontakt for mer info. Det er ikke mulig å besøke huset uten å gjøre en avtale først. Dette av hensyn til dyrene og stress.

Fosterhjem

Vi er i tillegg helt avhengige av snille, dyrekjære mennesker som kan dele sitt hjem med en hjemløs katt, hund eller kanin for en periode. Et fosterhjem er et midlertidig oppholdssted frem til vi finner et permanent hjem for den lille. Vi har et stort behov for flere fosterhjem. Det er ikke plass til alle på hjelpesenteret. Hjelp oss å hjelpe! Les mer om fosterhjem.

© 2010 Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland